maanantai 24. lokakuuta 2011

Tänään.

Olipas ihana syysloma :) Olin kultani luona ja siskon luona hoitaas pikkusia :) Soffe oli jo niin ihanasti oppinu puhuu :) <3 Rakkaus kun se kasvaa nopee!
Tänään si pitäs mennä pitää kerhoa, ja arvatkaapa vaan kiinnostaako?!? EI!

Olen hurahtanut kenkiin<3 Ja rakennekynsii, pitäs taas joku päivä käydä laitattaa kynnet :)...
Odottelen et saan ne muotinäytöksen kuvat, et sais niit laittaa tänne :) oli kyll kivaa :) Oli ihanaa mennä maanantai aamuna rytmikselle klo: 12.00 ilman meikkiä ja et olis hiuksia laittanu mitenkää. Oli siis todella alaston olo. Sit siin käytiin vähä koreografioita läpi ja musiikit. Meikkaajat ja kampaaja tuli siin 13 aikaa, oli ihana ku joku muu laittoi, ettei itse tarvinut tehdä mitään. Siinä sit odoteltiin yhden liikkeen vaatteita kuumeisesti et saatais harjoitella korkeilla koroilla kävelyä. Käytii si ennen ku muotinäytös alkoi niin nopeeta syömäs subissa( mallit :D). Syömisen jälkeen me sit alettii pikku hiljaa pukee niit vaatteit päälle, siin vaihees rupes jännittää. Muotinäytös alko 17.00 ja kun ensimmäisen kerran oli käynyt lavalla, niin jännitys hävis :) eli  muotinäytös meni kaikesta jännityksestä huolimatta hyvin :) Ilkastakin oli kuvaajia paikalla, mut onneks niitä ei tullu lehtee :/

Joo ja mua ärsyttää yks ihminen yli kaiken, joka pilas sen hyvän fiiliksen silloinkin, kun muotinäytös oli ohi. Aina ku sille on ystävällinen tai auttaa saa joko paskaa niskaa., tai se rikkoo jotain. Sit se luulee olevansa täydellinen, mitä se ei todellakaan ole. Vajaa ihminen! Puhuu paskaa ja levittää asioita. Ei osaa pitää huolta omista asioistaan. Joudun elää ihmisen kanssa melki 24/7! Mut joo ei auta ku purrra hammasta ja kestää..
Tällästä tänää, voin mennä syömään ja sit kerhoo pitää..<3 :D

Haluan ja toivon <3 toivottavasti toiveeni toteutuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti