tiistai 25. lokakuuta 2011

TIISTAI.

Kusipäiset ihmiset<3 Uhkailu ja hampaiden kiristys<3 Noo poistettu tää potsaus sit yhden ihanan ihmisen vuoksi, kun ei kestä totuutta! <3 I love you <3 ;)

Onneks mulla on oikeitakin ystäviä, joihin voi luottaa, jotka ei hylkää ja yks yli niiden, mun J<3


Joo sori, tää nyt oli tällänen angsti, mut pakko pääst purkaa, koittakaa kestää.  ;) Voi voi, maatiksiinki on viel liian pitkä aika, mut idolsin koelauluihin liian lyhyt. :| En tiedä vieläkään mitä laulaisin karsinnoissa, kellään ehdotuksia? :) Ei väliä onko engalnninkielinen vaiko sit ihan suomalainen, pääasia et on laulu:)
Palaten eilíseen kerhoon, meinasin menettää hermot! kaikki juoksee pitkin seiniä, yrittää ny sit niiden kanssa samalla tehdä jotai lättyi :DD... Aattelin viedä taas joku päivä kirppikselle vaatteit myyntii (:

11 kommenttia:

  1. toi just on VITUN lapsellista:D
    sulle: jjuliaaa-

    VastaaPoista
  2. No toi on ettei päin naamaa oo pokkaa puhua mut sitte angstataan johonki vitun blogii :)

    VastaaPoista
  3. Sori vaan, mut ensinnäkää julia tää ei sulle kuulu, ja toiseks miks sen kans mun pitäs puhuu, koska en voi luottaa, eikä kiinnosta :) et jees, jättäkää mut rauhaan, kiitos<3 :)

    VastaaPoista
  4. jjuliaaa- kirjoitti...
    No toi on ettei päin naamaa oo pokkaa puhua mut sitte angstataan johonki vitun blogii :)
    ...
    nii samat sanat, ei ole pokkaa sanoa päin naamaa vaa puhutaa paskaa, si porukka tulee angastaa johki blogitekstii et sellainen on kirjoitettu, ja blogis ei ees kerrota kuka henkilö on kysees, ja kummasti tunnistanu itsensä siitä, ja rupee puhuu paskaa ja angstaa paljastaen et on itse kysees ja siks ihmiset tulee tänne angstaa ku ei ite uskalla tännekkää kirjoittaa.. si yritetää kostaa blogin kirjoittamista ja saada toinen poistaan sen, siks et tunnistaa itsensä siitä, ja ilmeisesti tekstin henkilö salaa häpeää asiaa että on tollane kaksnaamane paska, mut peittää sitä olemalla vaa enemmän kusipää, ja ei kestä totuutta itsestää, joten haluu et tää poistetaa.. ja sit kumma ku porukka tulee lukee tätä blogia heti ton teksti jälkee, ja seki selkeesti johtuu kyseisen henkilön paskanpuhumisest... ja sit ku sen kaverit lukee tän, ne on aika VIT*UN idiootteja ku puolustelee sitä joka ihan selkeesti paljastetaa kaksnaamaseks kusipäiseks huoraks, ja ei tajua hävetä kaveriansa... joten kyseinen henkilö ja sen kaverit on aika vit*n säälittäviä ja lapsellisia:DDD

    VastaaPoista
  5. Oi rakas "ihmiset on kyl nii säälittäviä", ensinnäkin en ole tämä kyseinen henkilö tässä blogitekstissä, toiseksi tämä LoveHAte ei puhu päin naamaa vaikka yrittäisi. :)
    ps minna, perustele vähä toki tuota luottamus juttua

    VastaaPoista
  6. en tiedä tästä jutusta mitään, mutta eksyin jostain tähän blogiin ja huomasin tän shown mikä täällä o meineillään. asiahan ei mulle mitenkää kuulu mutta kaveripiirissäni oli tällänen samanlainen juttu viime vuonna. Mun mielestä blogin kirjottajan pitäis ite mennä juttelee tälle sen kaverille joka nyt jollain tavalla on "pettänyt" häntä ja selvittää asiat livenä, eikä tulla itkemään blogiin. niin meillä päin asiat selvitettiin... ei blogista pitäisi muodostua minkäänlaista kissatappelu foorumia. menkää ja selvittäkää asiat livenä! joku varmaan ajattelee että mitä helvettiä joku anonyymi tulee tänne aukomaan päätään mutta halusin vaan sanoa oman mielipiteeni

    VastaaPoista
  7. Nii ei kuulukkaa, ja jokaisel on omatyyli :) Ja ku et tunne ihmisiä, niin kato ei tarvii tulla neuvoo (: Etkä tiedä tilannetta tarkallleen.

    VastaaPoista
  8. kyllä lovehate puhuu päin naamaa, jos haluaa, mutta tää ei ollu missää muodos paskanpuhumista, eikä seläntakana puhumista, tässä kerrottii vaa erääst tilanteesta, eikä kerrottu kuka on kyseessä, siinä se hieno ero.. ja siellä junttilas teillä päästetää näemmä ihmiset iha liian helpolla, meilläpäin, ja mun piireis paskapuheet näkyy loppuelämän niitä puhuneen henkilön naamas, kunnon arpina;)ja sepä vasta lapsellista, että pistetää kaverit angstaa tänne jostai blogist sen takia et tunnistaa siitä itsensä.... voi sitä joka pistää kaverit kitisee et poista blogiteksti siks et huomaa olevansa tekstin henkilö, eikä halua muiden tajuavan et on kusipää

    VastaaPoista
  9. mee puhuu sille suoraa saatana äläkä itke minnekkää blogii. ps tunnen sut ja pidin sua fiksumpana. ps oot vitu huono laulaa, älä mee nolaa ittees idolssii.

    VastaaPoista
  10. säälin sua. mitähä tämä kyseinen ihminen on muka sulle taas tehny :DD oon kuullu/nähny kyllä asian aivan eritavalla. ja vitu säälittävä itkee jonnekki blogii tämmöstä ku asiat vois päin naamaaki selvittää -.-''

    VastaaPoista