maanantai 2. tammikuuta 2012

2.1.12 :)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!! :)

Uusi vuoteni vaihtu rauhallisesti :) Nukuin aamusta pitkään, siivoilin ja yöllä menin kaupungille hilluu ja katsomaan raketteja :) Sekä otimme uusia kuvia kaverini kanssa :::: ) 

...................................................................................................................................................................

Tänään oon oikeastaa heti noustuani lähteny parturiin :) Minulla on ollut toispuoleisesti leikatut hiukset ja ne on kasvanut yli mitan, joten kävin ne tasottamassa, että saa kasvatettua pitkät hiukset :) Nyt vaan ärsyttää ku niistä tuli  niin lyhkäset!!! 
Huomenna pitäs sitten jaksaa mennä jo kouluun! Meni kyll joululoma tosi nopeeta.. No mut onneks on vaan enää loppurutistus ja sitten on koko yläaste ohi ::::))) <3
Odottelen innolla et saan ulkomailta tilaamani Uv- kynsistudion :) pääsee taas tekee kynsiä, siin tuli kaikkee kivaa sälää mukana :)) 
Löysin tänää uuden blogin jota rupean innolla seuraamaan :), koska tunnen kyseisen henkilön! :) <3 
Yritän etsiä kämppää vaasasta, mut ei ole tullut vielä sopivaa vastaan :) ja ku sossu vaan antais luvan viel siihen muuttoon. kaikki muut antaa muuttaa, mut sen mielipidettä en vielä tiedä, ennen kuun loppua! :) 

Eipä nyt muuta:)

Rakkaudella: Minzzki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti